Descargar Suarem!: El Clima que ens Espera en PDF de Varios Autores

Descargar Suarem!: El Clima que ens Espera en PDF de Varios Autores año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Suarem!: El Clima que ens Espera
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 9/9/2018
 • EditorialMINA
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788496499843
 • Valoración del libro: 4.26 de un máximo de 5
 • Votos: 91
 • Autor(a) de la reseña: Roberto Álvarez González
 • Fecha: 14/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.29 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 99
 • Incluye un resumen PDF de 8 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: De què va exactament el canvi climàtic? Moltes persones es fan aquesta pregunta. Com m’afectarà, què hi puc fer? Molta gent també s’ho demana. Els mitjans aboquen a dojo informació, alarmes i denúncies, però no sempre ajuden prou a formar opinió sobre el tema. Aquest llibre tria, jerarquitza i proposa per tal que el lector baixi de les muntanyes russes mediàtiques i retrobi els papers. Aquest llibre té un llenguatge de màquina molt rigorós i acadèmic, però el lector no se n’adona, perquè accedeix a la informació mitjançant una interfície amigable, com passa amb els PC moderns o amb els Mac de tota la vida. El fil del relat discorre a través d’un intercanvi epistolar, en forma d’emails entre diversos interlocutors, mentre que bona part de la informació de base figura en els documents vinculats als emails. Hi ha dues lectures paral•leles, doncs, i també dos estils expositius. Com a les novel•les policíaques amb narrador detectivesc que cerca clarícies, el misteri es desvela gradualment i el lector s’acaba retrobant còmplice i alhora víctima, cosa que implícitament l’invita a defensar-se esmenant-se.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - WORD - TXT - PDF. Compresión disponible CBZ - ZIP - TGZ - AZW4 - RAR
 • Servidores habilitados: Depositfiles - Torrent - Google Drive - Dropbox - Gett - Mediafire - Zippyshare - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial MINA

Otros libros del autor Varios Autores