Descargar Cortina de fum Sobre el Canvi Climatic en PDF de James Hoggan

Descargar Cortina de fum Sobre el Canvi Climatic en PDF de James Hoggan año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cortina de fum Sobre el Canvi Climatic
 • Autor del libroJames Hoggan
 • Fecha de publicación: 17/5/2017
 • EditorialLIBROOKS
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788494456909
 • Valoración del libro: 4.68 de un máximo de 5
 • Votos: 84
 • Autor(a) de la reseña: Nazaret Avila
 • Fecha: 20/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.2 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 273
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Librooks presenta el darrer títol de la seva trilogia d’assaigs sobre el canvi climàtic firmats per analistes de prestigi mundial. Si Sis graus, de Mark Lynas, descrivia els canvis físics que l’escalfament global provocaria en el planeta Terra, i Guerres climàtiques alertava de les seves perilloses conseqüències geopolítiques, Cortina de fum sobre el canvi climàtic aixeca el vel que oculta les maniobres propagandístiques del moviment «negacionista». Una maquinària poderosa que involucra mitjans de comunicació, comitès d’experts i grups de pressió al servei dels interessos particulars de les altes esferes polítiques i les grans multinacionals de sectors energètics tan crucials com el carboner i el petrolier. Cortina de fum sobre el canvi climàtic és un llibre essencial i necessari que exposa les estratègies, tàctiques i personatges que s’amaguen rere la falsa controvèrsia al voltant del canvi climàtic. Una obra que denuncia la tergiversació de la informació (i la desinformació) com a arma d’un crim contra el planeta i les generacions futures.JAMES HOGGAN és el president de la guardonada agència de relacions públiques Hoggan&Associates, i un dels principals experts en la percepció pública dels problemes ambientals. És president de la Fundació David Suzuki i de la branca canadenca de The Climate Project d’Al Gore. ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - HTMLZ - TXT - EPUB - DOCX - PDF - BMP - WORD - MobiPocket. Compresión disponible TZ - ZIP - RAR - LZ
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - MEGA - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros del año 2017

Otros libros de la editorial LIBROOKS

Otros libros del autor James Hoggan

Otros libros del género o colección Ciencias