Descargar Autobiografia i Cartes des del Beagle en PDF de Charles Robert Darwin

Descargar Autobiografia i Cartes des del Beagle en PDF de Charles Robert Darwin año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Autobiografia i Cartes des del Beagle
 • Autor del libroCharles Robert Darwin
 • Fecha de publicación: 11/5/2017
 • EditorialVIENA
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788483305485
 • Valoración del libro: 4.18 de un máximo de 5
 • Votos: 144
 • Autor(a) de la reseña: Rodrigo Saez
 • Fecha: 13/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.48 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 211
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Charles Darwin és, sens dubte, un dels científics més universals; tanmateix, poques persones coneixen aspectes fonamentals de la seva vida i la seva obra, com ara que l’home que va fer tremolar els fonaments de l’Església era, precisament, teòleg, o d’altres de més anecdòtics i curiosos. Aquest recull de textos del mateix Darwin posa fi a molts malentesos sobre la seva figura i en revela aspectes personals i opinions polítiques i religioses d’allò més sorprenents. Dos-cents anys després del seu naixement se’ns obre, així, una finestra excepcional al món victorià en què es gestà la seva teoria de l’evolució i a les polèmiques que va desencadenar. Aquesta edició dels textos autobiogràfics darwinians és la primera que es publica en català amb les màximes garanties de rigor, ja que recull tots els textos memorialístics del científic i, a més, inclou les revisions que va fer-hi. Clou el volum una selecció de cartes que ens mostren la veu natural de Darwin. Es tracta, en definitiva, d’un petit gran llibre que demostra la importància de Darwin com a autor literari i que vol conduir a una nova i més ajustada recepció de la seva obra a Catalunya.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - PDF - DOC - HTM - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - RPM
 • Servidores habilitados: MEGA - Google Drive - Mediafire - Torrent - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial VIENA

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros del autor Charles Robert Darwin

Otros libros del año 2017