Descargar Comunicació, Xarxes i Algoritmes en PDF de Marti Petit I Bozzo

Descargar Comunicació, Xarxes i Algoritmes en PDF de Marti Petit I Bozzo año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Comunicació, Xarxes i Algoritmes
 • Autor del libroMarti Petit I Bozzo
 • Fecha de publicación: 13/11/2017
 • EditorialANGLE
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788415307907
 • Valoración del libro: 4.84 de un máximo de 5
 • Votos: 113
 • Autor(a) de la reseña: Damian Caro
 • Fecha: 23/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 279
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les innovacions tecnològiques han revolucionat la comunicació. Cada cop són més les persones que s'informen de l'actualitat exclusivament per les xarxes socials de les quals ells mateixos són usuaris. Quin és el problema? Que la xarxa, mitjançant algoritmes, selecciona allò que ens ha d'interessar. Ja no es tracta de ser usuaris crítics, sinó potencials consumidors (d'informació política o de qualsevol altre servei). Martí Petit ens explica de manera entenedora com funciona el Mercat Únic Digital a Europa i quines implicacions tindrà. Però sobretot situa Catalunya a Europa per analitzar la importància d'aquesta revolució tecnològica i avisar-nos que Catalunya ha d'estar present on es produeixen les lluites de poder per establir polítiques digitals. La creació d'un nou país i d'una manera diferent de comunicar-se passa per les xarxes. «Fem cas als experts que ens adverteixen de l'adveniment de la quarta revolució industrial. [...] són nombrosos els indicis que ens indiquen la nova centralitat que ocuparan els algoritmes al nou món.»
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - XPS - DOC - WORD - TXT - PDF. Compresión disponible ZIP - 7-ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Dropbox - Google Drive - 1fichier - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias

Otros libros de la editorial ANGLE