Descargar Set Lliçons Breus de Física en PDF de Carlo Rovelli

Descargar Set Lliçons Breus de Física en PDF de Carlo Rovelli año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Set Lliçons Breus de Física
 • Autor del libroCarlo Rovelli
 • Fecha de publicación: 11/1/2017
 • EditorialANAGRAMA
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788433915290
 • Valoración del libro: 4.22 de un máximo de 5
 • Votos: 113
 • Autor(a) de la reseña: Cristina Gómez López
 • Fecha: 7/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.1 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 242
 • Incluye un resumen PDF de 24 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Tot el que cal saber sobre física, l’univers i el nostre lloc al món en set lliçons plenes de bellesa que han captivat els lectors italians. «Hi ha fronteres, en les quals estem aprenent i crema el desig de saber. Aquí, a la riba del que sabem, en contacte amb l’oceà de tot el que no sabem, brillen el misteri del món, la bellesa del món, i ens deixen sense alè», diu l’autor d’aquest llibre que s’ha convertit en un inesperat best-seller a Itàlia i que serà traduït a més de vint idiomes. El motiu d’aquest èxit és ben senzill i alhora molt difícil d’aconseguir: amb passió, fluïdesa i una encomiable voluntat d’explicar d’una manera diàfana temes complexos, Carlo Rovelli, científic d’estirp humanista, ens proposa un recorregut breu però complet per les fites de la física dels darrers cent anys. I així repassa la teoria de la relativitat, la mecànica quàntica, l’arquitectura de l’univers, les partícules elementals, la gravetat quàntica, els forats negres... Però també la natura del temps i el nostre lloc dins d’aquest entramat infinit. Són set lliçons magistrals que permeten al lector no especialitzat endinsar-se amb facilitat en uns temes a priori àrids. Amb una combinació d’entusiasme, claredat i rigor, Rovelli ens ofereix una magnífica (i bella) panoràmica dels avenços de la física, a través dels quals l’ésser humà...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PML - TXT - PDF - GIF - EPUB - TIFF - DOC - WORD. Compresión disponible ZIP - TAR.LZO - RAR - TAR.XZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Google Drive - Torrent - Mediafire - Amazon Drive
Votar:

Otros libros del año 2017

Otros libros del autor Carlo Rovelli

Otros libros del género o colección Ciencias

Otros libros en el idioma No Disponible