Descargar L Evolucio Sense Sentit en PDF de Eudald Carbonell

Descargar L Evolucio Sense Sentit en PDF de Eudald Carbonell año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Evolucio Sense Sentit
 • Autor del libroEudald Carbonell
 • Fecha de publicación: 18/1/2017
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788497878500
 • Valoración del libro: 4.96 de un máximo de 5
 • Votos: 129
 • Autor(a) de la reseña: Antonio Caballero
 • Fecha: 25/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.95 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 186
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L' evolució sense sentit és un diàleg entre dos paleoantropòlegs catalans, científics de referència a escala internacional i membres de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES). El 2009, quan se celebrava l'any Darwin, tots dos van creure que podien fer una aportació conjunta a la reflexió sobre l'actualitat i el futur incert de l'espècie a la qual pertanyem, i que la millor manera de fer-ho era a través del diàleg. Agustí i Carbonell comparteixen la idea que la reflexió sobre les perspectives de la humanitat no és possible sense indagar, alhora, què és allò que ens fa humans i què vol dir ser-ho, i tots dos tenen l'experiència, el rigor i els coneixements que calen per afrontar-ho amb precisió i claredat. Així van néixer les vuit converses que recull aquest volum apassionat i apassionant, que és alhora una introducció als orígens de l'Homo sapiens, un repàs d'alguns avanços importants en el camp de la paleoantropologia (i de la trajectòria de cadascun dels dos autors) i, sobretot, una reflexió compromesa i radical sobre les possibilitats de futur que tenim com a espècie, més enllà de la crisi del sistema vigent.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - TXT - DOC - PDF - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - TBZ
 • Servidores habilitados: Google Drive - FileServe - MEGA - JumpShare - Mediafire - Dropbox - 1fichier - 4Shared - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Ciencias

Otros libros del autor Eudald Carbonell