Descargar (In)Satisfets en PDF de Jaume Barbera

Descargar (In)Satisfets en PDF de Jaume Barbera año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: (In)Satisfets
 • Autor del libroJaume Barbera
 • Fecha de publicación: 10/11/2016
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788416430093
 • Valoración del libro: 4.65 de un máximo de 5
 • Votos: 100
 • Autor(a) de la reseña: Melissa Llorens
 • Fecha: 23/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.08 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 193
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La felicitat i la salut de la nostra societat depèn de les píndoles? Catalunya és un dels països del món on es consumeixen més hipnosedants: el 13,6% de persones entre quinze i seixanta-quatre anys en prenen, suposadament per superar la tristesa, la depressió, les preocupacions, els desenganys, els fracassos, el malestar, els amors i desamors, els dolors musculars, l'insomni, etc. Per què? Per què passa això en un país on tenim bona convivència, bon clima, bona gastronomia, una societat civil activa? Tanta insatisfacció hi ha? Tan mal de vida? Quin paper tenen els metges en l'elevat consum de tranquil·litzants? I la indústria farmacèutica? Què ens passa? Quins són els nostres mals? A través d'entrevistes a professionals reconeguts de l'àmbit de la salut física i mental, Jaume Barberà ens obre els ulls a una altra manera de viure per tenir més cura de la nostra salut física i emocional. El catedràtic de Farmacologia, elDr. Joan Ramon Laporte, ens explica que la tristesa no és una malaltia; el psiquiatreDr. Jorge L. Tizónintenta esbrinar què ens passa; laDra. Carme Valls Llobetens parla de la invisibilitat de la salut femenina i les seves conseqüències, mentre que l'epidemiòlegDr. Miquel Portatracta un tema d'abast gener...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PML - TXT - DOC - PDF - TIFF - WORD - AZW - EPUB. Compresión disponible CBZ - ZIP - RAR - TZO
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Torrent - Google Drive - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial ROSA DELS VENTS

Otros libros del año 2016