Descargar Embrió Inconformista en PDF de David García Fernàndez, Jordi Bueno Torrens

Descargar Embrió Inconformista en PDF de David García Fernàndez, Jordi Bueno Torrens año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Embrió Inconformista
 • Autor del libroDavid García Fernàndez, Jordi Bueno Torrens
 • Fecha de publicación: 23/1/2015
 • EditorialUNIV DE BARCELONA
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788447540051
 • Valoración del libro: 3.99 de un máximo de 5
 • Votos: 64
 • Autor(a) de la reseña: Carla Santamaria
 • Fecha: 15/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.98 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 59
 • Incluye un resumen PDF de 4 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els embrions poden semblar-nos éssers indefensos, però poques persones saben que són uns inconformistes nats: qualsevol modificació genètica que afecti el seu desenvolupament es traduirà en canvis anatòmics o funcionals en els adults que, per lleus que puguin semblar, són la clau de volta de l`evolució i de la selecció natural. Canviar per sobreviure, sobreviure per canviar. Si els embrions no estiguessin abocats al canvi, l`evolució dels metazous, és a dir, de tots els animals, no hauria estat possible. L`evolució i el desenvolupament embrionari formen un aliatge biològic resistent i flexible. Aquest és el camp d`estudi de l`evo-devo, una nova disciplina científica que investiga com els mecanismes evolutius fan possible que organismes que comparteixen un mateix avantpassat, com els cucs, els insectes i els vertebrats, siguin tan diferents. Però són diferents només en aparença, perquè una de les principals troballes de l`evo-devo és que genèticament tenen molt en comú. Amb un llenguatge assequible, exemples sorprenents i experiments fascinants, el lector descobrirà com i per què el desenvolupament embrionari condiciona l`evolució, inclosa la dels humans.
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - DOCX - TXT - WORD - PDF - DOC - PPT - GIF - EPUB. Compresión disponible RAR - ZIP - AZW - JAR - RZ
 • Servidores habilitados: Torrent - Send U It - FreakShare - Google Drive - Mediafire - MEGA - BitShare - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros de la editorial UNIV DE BARCELONA