Descargar Vols Clonar-Te? en PDF de Arlene Judith Klotzo

Descargar Vols Clonar-Te? en PDF de Arlene Judith Klotzo año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Vols Clonar-Te?
 • Autor del libroArlene Judith Klotzo
 • Fecha de publicación: 29/3/2014
 • EditorialBROMERA
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788476609910
 • Valoración del libro: 4.43 de un máximo de 5
 • Votos: 106
 • Autor(a) de la reseña: Juan José Juarez
 • Fecha: 1/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.94 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 91
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’agost del 2004, un equip d’investigació obtingué permís per a començar un estudi sobre la clonació terapèutica al Regne Unit. Es tracta del primer esforç conegut per a clonar embrions humans a Occident. Algun dia, si és que no ha passat ja, podrem clonar humans i ens embarcarem en un viatge científic i moral el destí del qual és encara un misteri. Amb les mateixes tècniques amb què es va clonar l’ovella Dolly, hi ha investigadors que han tractat de cultivar embrions humans clonats a partir d’una cèl·lula adulta. El seu objectiu no és fer còpies de persones, sinó generar cèl·lules embrionàries, el material imprescindible per a tractar algunes malalties terribles. A partir dels darrers descobriments científics en l’àrea de la clonació i amb una prosa àgil, plena d’al·lusions a la literatura, la psicologia, l’art, la música i el cinema, Vols clonar-te? descriu el nou món de possibilitats que s’obri davant nostre. Perquè la perspectiva de la clonació humana desperta les nostres esperances més ocultes, però també els nostres temors més foscos, que ens fan pensar en un canvi radical de la condició humana.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - EPUB - WORD - PDF - PNG. Compresión disponible AZW4 - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - BitShare - Google Drive - Torrent - MEGA - Mediafire - Filedropper - FreakShare - Uploaded
Votar:

Otros libros del año 2014

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros del género o colección Ciencias