Descargar Pa Ciencia, la Nostra: Curiositats Cientifiques del dia a dia en PDF de Marius Belles Sampera

Descargar Pa Ciencia, la Nostra: Curiositats Cientifiques del dia a dia en PDF de Marius Belles Sampera año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Pa Ciencia, la Nostra: Curiositats Cientifiques del dia a dia
 • Autor del libroMarius Belles Sampera
 • Fecha de publicación: 22/3/2014
 • EditorialANGLE
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788415307495
 • Valoración del libro: 4.7 de un máximo de 5
 • Votos: 164
 • Autor(a) de la reseña: Evangelina Rubio
 • Fecha: 17/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.38 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 117
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Volem mostrar-te la ciència que pots trobar a la cuina, al metro o quan reposes tranquil·lament a la tassa del vàter mentre ens llegeixes. I la intenció -en la qual podràs comprovar que no sempre reeixim amb èxit- és explicar-t'ho amb una mica d'humor.» * Per què ens fa pudor l'alè quan ens llevem al matí?* Per què a mi em costa tant llevar-me i a la meva parella no? * Com fan les seves necessitats els astronautes?* És cert que es pot produir electricitat a partir d'orina? * Per què se m'enganxa la cortina del bany?* Per què s'arruguen les camises? * Com funciona el microones?* Per què el greix a la roba no marxa sense sabó? * Saps que vestir de vermell et fa més atractiu?* Com és que lligues més quan portes una guitarra? O quan li parles a l'orella dreta, i no a l'esquerra? * Podrem imprimir el nostre menjar en 3D?I, per damunt de tot, les cinc preguntes que han estat motiu de discussions familiars durant dècades: * Funciona posar la cullereta a l'ampolla de cava?* Per què els tomàquets no tenen el gust dels d'abans? * El suc de taronja cura el refredat?* Per estalviar cal apagar els fluorescents, o no? * Podem dormir segurs amb una planta a l'habitació?
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - PNG - DOC - EPUB - PPTX - PDF - RTF. Compresión disponible RAR - XZ - ZIP
 • Servidores habilitados: BitShare - SendGB - MEGA - Torrent - Mediafire - Filedropper - Openload - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros del género o colección Ciencias

Otros libros de la editorial ANGLE

Otros libros del año 2014