Descargar Certamens d Experiencies Científiques (2015 i 2016) en PDF de Varios Autores

Descargar Certamens d Experiencies Científiques (2015 i 2016) en PDF de Varios Autores año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Certamens d Experiencies Científiques (2015 i 2016)
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 15/12/2014
 • EditorialPUBLICACIONS INSTITUCIONALS UA
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788416724642
 • Valoración del libro: 4.09 de un máximo de 5
 • Votos: 80
 • Autor(a) de la reseña: Diego Pérez Muñoz
 • Fecha: 18/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 250
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest llibre arreplega els experiments que es van presentar al I i II Certàmens d’Experiències Científiques de la Universitat d’Alacant, i que està adreçat a xiquets i joves de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. La idea d’aquest Certamen és apropar la ciència a la nostra societat i, en particular, als nostres joves, en un ambient educatiu informal i lúdic. Els xiquets van ser els protagonistes d’aquest Certamen, ja que van ser ells qui exposaven en valencià els seus experiments a tot el públic assistent. D’aquesta manera, els xiquets es van involucrar en la preparació dels experiments, en la seua presentació, posada en escena i explicació, tant a altres xiquets com als majors. Així, va ser una experiència inoblidable que transcendeix la mera transmissió de coneixements.Esperem haver aconseguit que es fomente en els xiquets la curiositat i l’interès per la ciència, que valoren la gran importància que té la ciència per a la seua formació personal i que es pot gaudir ensenyant experiments científics a altres persones. A més a més, aquest tipus d’activitat pretén impulsar la vocació científica del joves, desenvolupar el seu esperit crític i que es valore el paper fonamental de la ciència en el món actual.Volem que els experiments presentats en aquest llibre aprofiten per animar a molt...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - JPEG - PDF - WORD - EPUB - OEB - LRF - TXT - TCR. Compresión disponible EML - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Filedropper - Depositfiles - Dropbox - Mediafire - Google Drive - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros del género o colección Ciencias

Otros libros del año 2014