Descargar Matematiques Aplicades a les Ciences Socials: Schaum (2ª Ed.) en PDF de Juan Enciso Pizarro

Descargar Matematiques Aplicades a les Ciences Socials: Schaum (2ª Ed.) en PDF de Juan Enciso Pizarro año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Matematiques Aplicades a les Ciences Socials: Schaum (2ª Ed.)
 • Autor del libroJuan Enciso Pizarro
 • Fecha de publicación: 17/4/2013
 • EditorialS.A. MCGRAW-HILL / INTERAMERICANA DE ESPAÑA
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788448198565
 • Valoración del libro: 4.97 de un máximo de 5
 • Votos: 150
 • Autor(a) de la reseña: Valeria Mora
 • Fecha: 3/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.58 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 171
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Troquelado
 • Descripción o resumen: Descripción L´objectiu d´aquest llibre és ajudar l´alumne a preparar un examen final. Al llibre hi ha els recursos necessaris: un breu repàs teòric, algunes orientacions i moltes qüestions i problemes per practicar, que es corresponen a preguntes proposades en aquest tipus d´exàmens. El llibre s¿estructura en cinc blocs: quatre blocs temàtics i un últim bloc d´exàmenes globals sobre els continguts de tot el llibre. La divisió correspon a les diferents disciplines de les Matemàtiques: aritmètica i àlgebra, anàlisi, aplicades a les ciències socials, i probabilitat i estadística, la qual cosa permet tenir una visió global de tots els continguts estudiats. Els quatre blocs de continguts estan format per unitats, l´estructura de cadascuna de les quals és: Continguts bàsics. Es repassen els fonaments bàsics de la unitat. Com es resol un problema de...? Es donen consells per resoldre els problemes referents al tema de la unitat. Compte, no falleu! Es repassen els errors més habituals en la resolució de problemes i qüestions. Qüestions i problemes resolts. Es plantegen i resolen, pas a pas, problemes i qüestions representatius del tema. Examen de la unitat. Es proposa un examen del tema i se n´inclou la solució, pas a pas. Puntos ClaveGuía rápida de estudio - Incluye problemas resueltos. Tabla de ContenidoBloc 1. Aritmètica i àlgebra. 1. Nombres reals i complexos. 2. Succesions numèriques. 3. Polinomis. 4. Logaritmes. 5. Vectors. 6. Matrius i determinants. 7. Sistemes d´equacions. Bloc 2. Anàlisi de funcions. 1. Funcions. 2. Derivades. 3. Integrals. 4. Aplicacions de les funcions. Bloc 3. Aplicades. 1. Matemàtiques financeres. 2. Inequacions. 3. Programació lineal. Bloc 4. Estadística i probabilitat. 1. Estadística bidimensional. 2. Probabilitat. Exàmens globals CategoríaCiencias - Matemáticas - Probabilidad y EstadísticaCódigo de barras
 • Otros formatos de descarga disponibles: AZW3 - TXT - PDF - DOC - WORD - EPUB - PRC. Compresión disponible RAR - TAR.BZ2 - TAR.LZO - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - Torrent - Mediafire - MEGA
Votar:

Otros libros del año 2013

Otros libros de la editorial S.A. MCGRAW-HILL / INTERAMERICANA DE ESPAÑA

Otros libros del género o colección Ciencias