Descargar El Genoma Fluid en PDF de J. M. Casacuberta

Descargar El Genoma Fluid en PDF de J. M. Casacuberta año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Genoma Fluid
 • Autor del libroJ. M. Casacuberta
 • Fecha de publicación: 24/7/2012
 • EditorialUNIV DE BARCELONA
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788447533336
 • Valoración del libro: 4.28 de un máximo de 5
 • Votos: 137
 • Autor(a) de la reseña: Alejandra Muñoz García
 • Fecha: 17/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.49 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 209
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L’any 2000 tots els mitjans de comunicació es van fer ressò d’una notícia científica que anava a canviar les nostres vides: s’havia completat el primer esborrany del genoma humà! Ara, però, vuit anys després d’aquest anunci, continuem sense saber quin és el gen de l’addicció al tabac, no tenim una cura definitiva per a malalties com la diabetis o el càncer, els aliments transgènics són encara tema de debat i la clonació és un projecte gairebé de ciència-ficció. Què ha passat en tot aquest temps? La ciència no ha avançat? Aquest llibre ens explica de forma senzilla i amena que en els últims anys la ciència ha progressat molt, però que el llenguatge genètic és complex i variable, molt més que no es pensava l’any 2000. Resulta que d’aquest llenguatge només en coneixem les lletres i no n’acabem d’entendre les paraules. Aquí el lector trobarà una visió clara de com s’avança, lentament però segura, en el camí del coneixement d’un genoma que evoluciona i s’adapta. El genoma fluid, un llibre guardonat amb el Premi de Divulgació Casa de las Ciències de la Corunya.
 • Otros formatos de descarga disponibles: RTF - DOC - SNB - DOCX - PDF - PPTX - TXT - WORD - EPUB. Compresión disponible RAR - ZIP - AZW3
 • Servidores habilitados: FreakShare - Mediafire - Ivoox - SendSpace - SendGB - MEGA - Dropbox - Torrent - FileServe - Google Drive
Votar:

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros de la editorial UNIV DE BARCELONA