Descargar Viatge a les Emocions en PDF de Eduard Punset

Descargar Viatge a les Emocions en PDF de Eduard Punset año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Viatge a les Emocions
 • Autor del libroEduard Punset
 • Fecha de publicación: 22/11/2012
 • EditorialDESTINO
 • IdiomaNo Disponible
 • Género o ColecciónCiencias
 • ISBN: 9788497101905
 • Valoración del libro: 3.95 de un máximo de 5
 • Votos: 46
 • Autor(a) de la reseña: Martín Alonso
 • Fecha: 26/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.26 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 101
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Què ens pot interessar més que la felicitat, l'amor i la nostra ment i el seu immens poder? En aquest fascinant Viatge a les emocions Eduard Punset ens convida a desxifrar els enigmes del món emocional i del que ens passa per dins. Aquesta obra reuneix per primera vegada en un sol volum tres llibres que ja han apassionat centenars de milers de lectors: El viatge a la felicitat, El viatge a l'amor i El viatge al poder de la ment. Amb l'autor ens endinsem, en primer lloc, en la recerca de la felicitat, una aventura de final incert a través de tot el que ens pot conduir a aquest objectiu o apartar-nos-en: les emocions, l'estrès, els fluxos hormonals, l'envelliment, els factors socials, econòmics, culturals, religiosos Una indagació que desvela els descobriments científics més recents sobre el tema i que, a més, ens proposa la fórmula de la felicitat. Però és possible parlar d'una existència feliç sense considerar el que significa l'amor? El viatge a l'amor explora els fonaments del més primordial dels sentiments, els seus canals d'expressió i els seus secrets. «L'amor és cec», es diu, però avui comencem a saber que més aviat es mou per raons evolutives i biològiques extremament precises. Ara resulta que els cecs érem nosaltres. L'obra, escrita amb el rigor i l'amenitat que caracteritzen els llibres d'Eduard Punset, es tanca amb l'exploració del poder de la ment, al cap i a la fi «l'únic poder». En aquest tercer viatge, l'autor revisa des d'«el nostre domicili a l'Univers» fins a com podem «aprendre a desaprendre» i s'endinsa en el més íntim de l'ésser humà.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - DOC - EPUB - DjVu - WORD. Compresión disponible AZW - ZIP - DMG - RAR - AZW3
 • Servidores habilitados: MEGA - WeTransfer - Mediafire - Ivoox - Dropbox - Torrent - Google Drive - DivShare
Votar:

Otros libros del año 2012

Otros libros de la editorial DESTINO